У Києві презентували фотопроект, який закликає жінок залишатися природними

Український фотограф Тетяна Кізєєва в своєму фотопроекті «TheWoman: Revelation» розповіла про те, що краса - це вміння бути собою і бути вільною від стереотипів

«Люди протягом життя знаходяться в пошуку краси, але її в першу чергу необхідно шукати, розвивати і плекати в собі. Оскільки краса надихає, радує і дарує високий стан, і в цьому стані людина здатна творити, створювати щось нове. Тоді ти корисний світу. Я поділилася своїм розумінням про красу з допомогою фотографій, на яких зображені жіночі портрети», - розповідає автор проекту, фотограф Тетяна Кізєєва.

Героями фотопроекту стали співачки Надія Мейхер, Katya Chilly, актриси Олена Кравець та Лілія Ребрик, олімпійська чемпіонка з фехтування Ольга Харлан, глава громадської організації «Освіторія», засновниця Новопечерської школи Зоя Литвин, мама автора проекту Оксана Кізєєва, психоаналітик, телеведуча Анна Кушнірук, модель Анна Шуть.

Презентація фотопроекту відбулася в Києві. Гостям було презентовано роботи в чорно-білому стилі, де акцент зроблений на емоції, композиції і зміст, в них люди максимально відверті.

Для участі в проекті Тетяна запросила жінок, які проявляють свою красу через слово і свою творчість перед камерою.

Лілія Ребрик розповіла, що найсміливіші вчинки заради жінок, через жінок. «Якщо жінка перестане бути красивою і захоплювати чоловіка - нічого не буде. Краса може зробити неможливе», - резюмувала Лілія.

Вельми натхненно прозвучала фраза Надії Мейхер: «Як тільки жінка стане цікава сама собі - вона буде цікава іншим».

Для Katya Chilly: «Життя - це любов. Все що в життя є - це плід кохання, так чи інакше».