Українську дизайнерку видали за представницю Росії на тижні моди в Італії

Українська дизайнерка Анастасія Колосова збирається судитися з організаторами тижня моди, які під час показу її колекції вивісили російський прапор

Про це повідомляє ТСН.

Колосова раділа, коли їй запропонували презентувати свою роботу на заході високого рівня. Під час показу своєї колекції вона постійно слідкувала за юними моделями – дивитися на екран позаду сцени часу не було.

Тож тільки коли повернулася в Україну й отримала світлини з виступу, побачила, що її обдурили.

"Коли я побачила, в мене просто був шок. Я не розумію, як на заході такого рівня можна було припуститися такої помилки – випустити українського представника під прапором агресора", - зізнається вона. 

Із вимогою спростувати помилку дизайнерка звернулася до організаторів. З'ясувалось, що окрім італійців, там є і росіянка, яка живе в Італії. Саме вона і відмовила у публічному вибаченні – лише запропонувала виправити помилку за допомогою фоторедакторів у комп'ютері. Менеджер, що проводила кастинг для представників України, теж від усього відхрещується.

"Я до ваших прапорів не маю ніякого стосунку. Я не хочу світитися і всю цю історію роздувати", - пояснила вона телефоном.

Організаторка фешн-показів Оксана Уткіна впевнена, що це – не збіг.

"Я впевнена, що це було зроблено спеціально. Особливо, коли з'ясувалося, що організатори були з Росії", - вважає організатор Ukrainian Kids Fashion Week.