П'яний водій Lexus розтрощив кілька автівок, поки тікав від поліції у Харкові

У Харкові патрульні затримали водія з ознаками сп'яніння, який пошкодив кілька автомобілів, намагаючись втекти від правоохоронців

Про це повідомляє прес-центр патрульної поліції Харкова на своїй сторінці у Facebook.

У відомстві розповіли, що вчора, близько 7-ої години вечора, отримали орієнтування на автомобіль марки Lexus Rx350, який зіштовхнувся з автівкою Daewoo Lanos, після чого втік. 

Цей Lexus помітили на виїзді з міста поблизу Кільцевої дороги на Олексіївці, втім водій проігнорував вимогу патрульних зупинитися та продовжив рух у чугуївському напрямку. Таким чином автівка правоохоронців Toyota Camry почала переслідувати порушника. 

У районі Салтівського шосе Кільцеву дорогу було перекрито вантажівкою, втім Lexus повернув з кільцевої на Салтівське шосе, продовжуючи рух на великій швидкості, чим грубо порушив правила. На той час зловмисника почали переслідувати вже кілька екіпажів поліції.

"В районі будинку 128 В на проспeкті Тракторобудівників у місті Харкові авто Lexus зіткнувся з авто Fiat і знову поїхав з місця ДТП, створюючи небезпеку для всіх учасників дорожнього руху та йдучи на зіткнення зі службовими автівками поліцeйських", - наголосили у відомстві. 

Автівку вдалося зупинити лише шляхом блокування на перехресті вулиць Академіка Барабашова та Валентинівської, під час чого службові автомобілі отримали механічні пошкодження.

"За кермом Lexus Rx350 знаходився водій з явними ознаками алкогольного сп'яніння, який ніяким чином не зміг пояснити своїх дій та перебував у неадекватному стані", - пояснили правоохоронці.

В результаті для водія-порушника викликали швидку та відправили до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги імені Мещанінова. 

Наразі правоохоронні органи з'ясовують обставини та деталі цього інциденту.