На Хмельниччині зіштовхнулись пасажирський і вантажний потяги, серед поранених є діти

Пасажирський потяг сполученням "Київ - Кам’янець-Подільський", який рухався з Києва, зіштовхнувся з вантажним потягом у Хмельницькій області

Про це Еспресо.TV повідомили у прес-центр Міністерства внутрішніх справ України. 

У відомстві зазначили, що сьогодні близько 7-ї години ранку правоохоронці отримали дзвінок від жителя міста Охтирка. 

Він зазначив, що рухався на потязі №139 сполученням "Київ - Кам’янець-Подільський" зі столиці та бачив, що на залізничній станції "Нігин" Кам’янець-Подільського району Хмельницької області зіткнулись вантажний потяг, який стояв на завантажуванні вапняковим каменем для відбілювання цукру, та пасажирський потяг №139, сполученням "Київ – Кам’янець-Подільський", який рухався з Києва до Кам’янець-Подільського. В результаті цього, за його словами, рух потягів було зупинено. 

"Попередньо встановлено, що в потязі №139, сполученням "Київ - Кам’янець-Подільський", їхала велика кількість дітей на екскурсію до Кам’янець-Подільського, кількість потерпілих 6 осіб, з них 3 дітей, в одної особи тілесні ушкодження у вигляді перелому ноги, в інших забої частин тіла. Жертви відсутні. Проводяться роботи по відчепленню вагонів, які не пошкоджені", - наголосили у Міністерстві.