Один із найстрашніших днів війни, - Аброськін про обстріл Красногорівки

В результаті ранкового обстрілу Красногорівки на Донеччині отримали поранення троє місцевих жителів, пошкоджено 42 будівлі: 40 приватних будинків, лікарня та загальноосвітня школа

Про це повідомив начальник Нацполіції Донецької області В'ячеслав Аброськін.

"Аналізуючи цей день прицільного розстрілу бойовиками мирних жителів, лікарні з людьми похилого віку, дійшов до висновку, що фашисти під час Другої світової війни не вчиняли таких безчинств, як наші "брати"-слов'яни в 21 столітті", - заявив Аброськін.

Він уточнив, що у Красногорівку приїхав близько 9 години.

"Горіла школа, диміла лікарня, пошкоджена будівля швидкої допомоги. Люди, які пережили такий обстріл, були в шоці. Деякі в стані афекту намагалися вести себе з деякою озлобленістю проти всіх, що зовсім недивно. Але навіть після всього пережитого, вони найбільше переживали за свою єдину лікарню: медперсонал, що залишився без роботи, та хворі, які залишилися без кваліфікованої допомоги у себе в прифронтовому місті, де щомиті потрібно рятувати людські життя", - написав Аброськін.

На момент обстрілу, згідно обліку, у лікарні знаходились 12 хворих, з них один переведений до Курахівської лікарні, інші - відпущені додому.

"Деякі громадяни закликали вибити ворога з нашої землі та у відповідь вдарити по позиціям бойовиків.
І ще. Знаєте про що, крім миру, моляться люди в прифронтових населених пунктах? У разі потрапляння снаряду, щоб смерть була раптовою, аби не мучитися самим та не додавати клопоту своїм близьким", - додав начальник Нацполіції області.