Терорист Ходаковський визнав, що ЗСУ перемагають на Донбасі

Один з ватажків терористів Олександр Ходаковський визнав, що від української розвідки нічого неможливо приховати

Слова Ходаковського цитує "ДонПресс".

Екс-ватажок батальйону "Схід" Олександр Ходаковський заявив, що українським військам вдається звільняти нові позиції на Донбасі, так як вони "не відволікаються на риття окопів".

Так, Ходаковський зазначив: "Вони підповзають на Світлодарській дузі. Вони лізуть, вони риють, у них дуже добре працюють інженерно-саперні підрозділи. Ми не встигаємо у відповідь рознести їх позиції, які тут же, як мурашник виростають".

При цьому він підкреслив, що "армія ДНР" не має такої кількості ресурсів, як ЗСУ: "Нам знайти нещасний трактор, щоб вирити якийсь бліндаж - справжня проблема, тому що ми від "держави" не отримуємо підтримки. У них ресурсів - дофігіща, є все: ліс, бетон. Вони воюють і виють, не відволікаються на риття окопів".

Крім того, Ходаковський поскаржився: "Кожен день з рідкісним порушенням розпорядку противник обробляє ті позиції, які добре пристріляні, які йому відомі. Нічого нового у нас немає, тому що у нас немає ресурсів займати нові позиції, у нас немає можливості переміщатися на інші ділянки, будувати лінію оборони. Ми знаходимося з такими обмеженими можливостями, що, в принципі, противник їх досить добре знає".

Також, за словами бойовика, у ЗСУ в Донецькій області потужно працює розвідка, від якої нічого неможливо приховати: "Зараз результативність їх влучень набагато вище. Вони змінили тактику. Вони розслабилися, вони відчувають себе абсолютно вільно, відчувають себе господарями становища. Вони створили нам такий режим...".