Конгрес викликав адвоката і радника Трампа для свідчень про зв'язки з Росією

Комітет Палати представників Конгресу США з питань розвідки викликав на слухання особистого адвоката президента США Дональда Трампа Майкла Коена, а також екс-радника кампанії Трампа 2016 року Бориса Епштейна

Про це повідомляє видання Associated Press з посиланням на коментарі обох викликаних на слухання чиновників. 

Зокрема, Коен підтвердив, що Комітет дійсно викликав його на слухання в рамках розслідування щодо втручань Росії в американські вибори 2016 року та можливих зв'язків виборчої кампанії Трампа з Кремлем. Коен зауважив, що відхилив це прохання Конгресу.

Тим часом Епштейн, до якого також звернулися з Конгресу, направив до комітету низку питань у цій справі, аби визначити, чи будуть його свідчення корисними. Зазначимо, що Епштейн виріс у Москві, працював старшим радником під час президентської Кампанії Трампа, а пізніше потрапив до прес-офісу Білого дому, однак у березні 2017 року залишив посаду. 

Раніше видання AP також повідомило, що екс-радник Трампа з питань нацбезпеки Майкл Флінн надасть Комітету з питань розвідки Сенату документи в рамках розслідування щодо втручання Росії в американські вибори 2016 року.