Бойовики гатять з артилерії у зоні АТО, 2 бійців ЗСУ поранені

За минулу добу двоє українських військовослужбовців зазнали поранень на Донбасі

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook.

Інтенсивність збройних провокацій на сході України дещо знизилась, втім терористи минулої доби 35 разів відкривали вогонь по позиціям української армії. Зокрема, застосовували й артилерію, заборонену Мінськими угодами. 

Бойовики 15 разів порушили "режим тиші" на Приморському напрямку. Опорні пункти під Красногорівкою потрапили під вогонь з мінометів калібру 120 мм, 82 мм і стрілецької зброї. В районі Мар'їнки окупанти гатили з 82-мм мінометів та гранатометів, там також активізувався ворожий снайпер. Поблизу Широкиного, Водяного, Павлополя, Березового та Чермалика обстріли велися з різнокаліберної стрілецької зброї та гранатометів різних модифікацій. Біля Водяного та Широкиного ворог також стріляв з БМП та 82-мм мінометів.

На Донецькому напрямку найбільш напруженою ситуація була біля Авдіївки. Зокрема, по позиціям у її південному та східному передмістях вели вогонь зі стрілецької зброї та гранатометів. Також один з опорних пунктів сил АТО ворог ввечері досить інтенсивно обстрілював з мінометів калібру 120 мм. В районі Верхньоторецького, Зайцевого та Троїцького ворог бив з піхотного озброєння.

На Луганському напрямку було зафіксовано 8 обстрілів. Після 18.00 години і до опівночі опорні пункти сил АТО в районі Кримського, Новозванівки та станції Донець накривали вогнем з гранатометів та стрілецької зброї. Біля Кримського також вела вогонь ворожа БМП.

"В результаті бойових дій минулої доби 2 бійців Українського війська зазнали поранень", - наголосили у штабі.