Канал Еспресо почав прийом заявок на участь книжок в премії “Еспресо. Вибір читачів”

Телеканал Еспресо оголошує про початок прийому заявок на участь художніх книжок у премії “Еспресо. Вибір читачів”. Пропозиції приймаються упродовж червня місяця

З 1 червня стартує перший етап премії — формування довгого списку книжок. Заявки можуть надсилати, як видавництва, так і читачі відповідно до наступних номінацій: доросла література (книги, розраховані на аудиторію віком старше 18-ти років) і дитяча література (книги для дітей та підлітків).

 Аби потрапити до довгого списку, книжки мають бути написані українською мовою, видані з 1 червня 2016 по 31 травня 2017 року (підписані до друку), мати наклад від 1000 екземплярів. Книжки мають бути видані вперше і розповсюджуватися по території України.

 Свої пропозиції можна надсилати, заповнивши форму.

Книжкова премія “Еспресо. Вибір читачів” заснована телеканалом Еспресо. Її презентація відбулася 18 травня 2017 року в рамках Книжкового Арсеналу в Києві. Премія покликана відзначати найкращі літературні новинки року, підтримувати інтерес до читання в українців, допомагати читачам обирати цікаві книжки, допомагати видавцям знаходити шлях до читачів. Переможці Премії будуть оголошені 24 листопада 2017 року, в день народження Еспресо, в ефірі телеканалу і на сайті espreso.tv.