Марін Ле Пен збирає гроші з виборців на передвиборну кампанію

Колишній кандидат у президенти Франції Марін Ле Пен запустила сайт, на якому збирає гроші на фінансування передвиборної кампанії

Про це повідомляє RFI.

"Я запускаю сайт, який називається "Патріотична позика", щоб попросити у всіх наших виборців позичити нам гроші для того, щоб ми змогли профінансувати парламентські вибори, адже нам знову відмовили всі банки", - заявила вона.

Ле Пен зазначила, що жодний банк, ні французький, ні іноземний, не погодився надати кредит її партії перед парламентськими виборами.

На сайті пояснюється, що Нацфронт зіткнувся "з надзвичайно несправедливою ситуацією фінансування політичних партій". Щоб залучити потенційних кредиторів, "Національний фронт" пропонує "дуже вигідну ставку за кредитом: 3% річних".

Як зазначає видання, кредиторів чекають "ексклюзивні пропозиції". Ті, хто позичить Нацфронту більш як 15 тис. євро, отримають запрошення "на престижний захід у присутності Ле Пен". А "найзаможніші співвітчизники", в яких для улюбленої партії знайдеться понад 75 тис. євро, зможуть "особисто повечеряти з Ле Пен".