Державний “Укргазбанк” знизив кредитну ставку на житло. PR

Фінустанова уклала угоду про стратегічне партнерство з “Київміськбуд”

Про це йдеться в сюжеті Еспресо.TV.

7 відсотків річних відтепер сплачуватимуть українці за іпотеку на житло в державному “Укргазбанку”. Коли середня процентна ставка в Україні — 20 відсотків. У фінустанові кажуть — це не перша угода із українськими забудовниками.

"Ми особливо ретельно підходимо до відбору партнерів. “Київміськбуд” саме тому і є нашим партнером, тому що ми певні, що будь-який об’єкт, він буде введений в експлуатацію. Для нас це теж, повірте, важливо, не менш ніж для нашого позичальника або потенційного покупця", - заявив Кирило Шевченко, голова правління “Укргазбанк”.

Кредити даватимуть на строк до 20 років. Утім, за словами голови правління Укргазбанку Кирила Шевченка, найчастіше кошти виплачують за два роки.

"Зазвичай люди бачать, яка іде динаміка по будівництву, а більшість об’єктів “Київміськбуду” вони до речі вводяться в експлуатацію вчасно і житлові об’єкти це дуже рідко, коли беруть часу на введення, більше ніж два роки", - розповідає Шевченко.

У “Київміськбуді” запевняють — купити житло під 7 відсотків річних українці зможуть у будь-якому їхньому об’єкті.

"Ми будуємо за рахунок власної капіталізації, за рахунок грошей, які є в компанії. Тобто, продаючи попередні об’єкти, які вже побудовані і які здали в експлуатацію, ми вкладаємо гроші майбутнє і воно йде накопичувальною системою", - заявив Ігор Кушнір, президент "Київміськбуду".

Вже з наступного тижня такий кредит можна буде отримати у будь-якому відділені “Укргазбанку”. При собі обов’язково мати паспорт, ідентифікаційний код, довідку про доходи та документи на об’єкт нерухомості, який купують.