На Донбасі загинув український військовий, троє поранені

У зоні проведення АТО на Донбасі сьогодні в результаті бойових дій загинув один український військовий, ще троє отримали поранення

Про це повідомляє прес-центр штабу сил АТО у Facebook.

Зазначено, що з початку доби бойовики 15 разів відкривали вогонь по опорним пунктам ЗСУ, неодноразово використовуючи заборонену мінськими угодами зброю.

"Приморський напрямок. На цій ділянці лінії зіткнення ситуація найнапруженіша. Тут зафіксовано найбільше фактів застосування проросійськими формуваннями зброї. Впродовж дня бандити чотири рази відкривали вогонь з 120-мм мінометів по наших позиціях в районі Чермалика. Північніше, неподалік Мар'їнки, бойовики двічі обстрілювали оборонні укріплення сил АТО з мінометів калібру 82 мм", - йдеться у повідомленні.

На Донецькому напрямку ситуація була відносно стабільною. Проте, у першій половині дня під обстріл потрапили бійці ЗСУ, які тримають оборону у районі Зайцевого і Опитного.

На Луганському напрямку противник з гранатометів різних модифікацій, а також стрілецької зброї обстріляв опорні пункти сил АТО поблизу Новозванівки і Кримського.