Замах на Осмаєва і Окуєву: кілер втирався у довіру до Ляшка

Кілер, що намагався вбити добровольця АТО Адама Осмаєва, втирався у довіру лідера Радикальної партії Олега Ляшка

Про це повідомив нардеп Ігор Мосійчук на сторінці Facebook.

"Ми знали, що ворог близько, але цими днями побачили його впритул. Агент російських спецслужб, особистий кілер Рамзана Кадирова Артур Деніссултанов-Курмакаєв намагався ввійти в оточення Олег Ляшко. Після вчорашньої події і встановлення особи кілера - Олег Валерійвич його впізнав", - написав Мосійчук.

До того, як почати операцію по організації замаху Осмаєва і його дружину Окуєву, Деніссултанов-Курмакаєв, так само під виглядом журналіста Алекса Вернера, але не французького "Le Monb", а німецького видання, особисто контактував з лідером Радикальної партії.

"Це сталось навесні 2016 року, через півроку після погроз Кадирова мені. Цю зустріч, і самого Деніссултанова-Курмакаєва добре запам’ятав не лише Ляшко, а й присутня в той момент поряд його охорона та помічники", - написав Мосійчук.

Мосійчук повідомив, що кілер без жодного дзвінка і попередження підійшов до Ляшка в центрі Києва, коли той виходив після зустрічі з одного в кафе в "Пасажі". Сфотографувався, лишив свою візитку, але Ляшко відмовив в інтерв'ю.

Читайте також: Все про особистого кілера Кадирова, який стріляв у Осмаєва