У Києві на автостоянці згоріли три автомобілі

У Києві, в ніч з 2 на 3 червня, на приватній автостоянці в Деснянському районі внаслідок пожежі згоріли вщент три автомобілі, ще п’ять пошкоджено

Як повідомили у ДСНС, жертв та постраждалих немає.

Зазначається, що 3 червня, о 03:50 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС у Києві надійшло повідомлення про те, що на території приватної автостоянки на вул. Данькевича, 16/1, в автомобілі сталася пожежа.

"До місця виклику негайно було направлено рятувальників 43-ї та 13-ї Державних пожежно-рятувальних частин. Прибувши до місця виклику, вогнеборці встановили, що займання сталося в автомобілі Mercedes ML 350 з розповсюдженням вогню на припарковані поруч автомобілі Toyota Prado, Nissan Note, ВАЗ-2114, Toyota RAV-4, Honda Civic, Mitsubishi Lancer та Toyota Corolla", - йдеться у повідомленні.

О 04:45 пожежники ліквідували загорання.

Повідомляється, що внаслідок пожежі, автомобілі Mercedes ML 350, Toyota Prado та Nissan Note згоріли повністю.

В автомобілях ВАЗ-2114 згоріло та пошкоджено моторний відсік, лобове скло, салон та лако-фарбове покриття, в Toyota RAV-4 - запасне колесо, задній бампер, дві задні фари та лако-фарбове покриття; в Honda Civic - передній бампер, права фара та лакофарбове покриття; в Mitsubishi Lancer - багажне відділення, два крила, передній бампер, дві задні фари та лакофарбове покриття; в Toyota Corolla - лако-фарбове покриття переднього бампера та ліва передня фара.

Причини виникнення пожежі встановлюються.