Бойовики в АТО гатили з "Градів", 4 поранених

У вівторок, 6 червня, терористи на Донбасі 46 разів обстріляли українських військових, поранивши чотирьох бійців АТО

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

На приморському напрямку на ділянці лінії зіткнення в районі Чермалика противник неодноразово бив із 120-мм мінометів, а під вечір застосував РСЗВ "Град". Поблизу Водяного бойовики били з гранатометів та стрілецької зброї. Неподалік Гнутового стріляв ворожий снайпер.

На донецькому напрямку терористи продовжують обстрілювати передмістя Авдіївки з піхотного озброєння та 82-мм мінометів. З таких самих мінометів бандити били північно-східніше в районі Верхньоторецького та Зайцевого. Поблизу Новгородського ворог обстрілював опорні пункти зі стрілецької зброї, а біля Троїцького застосовував великокаліберні кулемети.

На луганському напрямку окупанти значно активізувалися впродовж останніх 24 годин. Так, позиції на підступах до Кримського та Новотошківського бойовики обстрілювали зі ствольної артилерії калібру 122 мм та 152 мм, а також мінометів. На початку доби під ворожий вогонь зі 120-мм мінометів потрапили позиції поблизу Трьохізбенки. 

Поблизу Новоолександрівки терористи застосовували 82-мм міномети, гранатомети та стрілецьку зброю, біля Новозванівки бойовики били з озброєння БМП.