Православна Поклонська брехала, що має сім'ю

Депутат Держдуми, колишній "прокурор" окупованого Криму Наталія Поклонська пояснила, чому в її декларації відсутні відомості про доходи чоловіка та особисте авто

Про це Поклонська розповіла в інтерв'ю РІА "Новости".

Вона заявила, що "намагалася ретельно приховувати своє особисте життя", однак "якщо вже пішли такі розмови", вона готова відповісти.

"Дійсно, я говорила раніше в пресі, що у мене чудова сім'я: є чоловік, дитина... - сказала Поклонська. - І коли я це казала, у мене були стосунки з чоловіком, з яким ми мали намір їх оформити. Але, на жаль, так вже склалося, що ми розлучилися. Й тому зазначати когось в декларації у вигляді чоловіка я не можу, оскільки у мене його немає. Ось і все непорозуміння. У мене дійсно немає чоловіка".

Поклонська додала, що представила цю людину як свого чоловіка, щоб відгородити себе від шанувальників.

"Дуже багато було людей, які жевріли якоюсь надією зі мною зустрітися, налагодити відносини, познайомитися. Тому, щоб людей не травмувати і відразу геть вбивати все бажання, я і говорила, що заміжня  й маю чудову родину. Можливо, була тоді не зовсім права... ", - сказала Поклонська.

Колишній "прокурор" анексованого Криму додала, що в її декларації немає автомобіля, оскільки їй "з метою безпеки" не можна їздити за кермом. Поклонська зауважила, що раніше у неї був автомобіль, який вона подарувала батькові на день народження.

У 2016 році Поклонська заробила 2,6 мільйона рублів, йдеться у її декларації, опублікованій на сайті Держдуми. Однак в ній немає відомостей про майно або транспортні засоби, якими вона володіє.