Бойовики обстріляли Новолуганське із зенітної установки, зруйнувавши будинки

Вчора терористи з окупованих територій Донбасу відкрили вогонь із зенітної установки по житловим будинкам в населеному пункті Новолуганське

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО з посиланням на слова української сторони у Спільному центрі з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК).

Зазначається, що окупанти накрили житловий сектор Новолуганського вогнем із зенітної установки ЗУ-23-2 о пів на сьому годину вечора 6 червня. В результаті атаки повністю згоріла дерев’яна присадибна будова у подвір’ї будинку по вулиці Космонавтів.

Понад те, в будинку на вулиці Мічуріна було пошкоджено сарай, гараж та паркан, побито шифер на даху. В будинку по вулиці Сергієнка пошкоджені стіна та хлів, вбито домашню худобу. При цьому, ніхто з місцевих жителів не постраждав. 

Зараз в населеному пункті працюють представники СЦКК, щоб виявити усі наслідки обстрілів. 

"Таким чином, НЗФ ОРДО в черговий раз підтверджують своє ігнорування Мінських домовленостей та прагнення подальшого загострення збройного конфлікту на Донбасі", - наголосили у відомстві.