МАУ зробить авіаквитки дешевшими для безвізових подорожей. PR

Введення безвізового режиму з 11 червня відкриває нові широкі можливості для подорожей та відпочинку

Про це йдеться в сюжеті Еспресо.TV.

Авіакомпанія МАУ вітає введення безвізового режиму з Євросоюзом. Вже з 11 червня українці зможуть без перепон мандрувати країнами Європи. Тож для громадян відкриваються нові широкі можливості для подорожей та відпочинку.

"Ми всі дуже сподіваємося, що пізнавальний туризм, що туризм екскурсійний теж отримає новий стимул для свого розвитку, тоді коли зникне ця потреба отримання віз, проходження довгих бюрократичних формальностей, в оплаті різного роду зборів. Але безумовно те, що МАУ робить зі свого боку - це здешевлення авіаквитків", - наголосив президент МАУ Юрій Мірошников. 

Безвіз безпосередньо вплине на розвиток авіаційного ринку, переконані оператори. Зросте завантаженість рейсів. Тож перельоти стануть доступнішими. Компанії очікують змін і на внутрішньому ринку авіаперевезень.

"Існує таке поняття як транзит. Ми розвиваємо транзитний потенціал України, ми розвиваємо наш хаб в аеропорту "Бориспіль", і можливість жителів регіонів транзитом подорожувати через "Бориспіль" далі по всьому світу. Це дуже важливо", - пояснила корпоративний прес-секретар авіакомпанії Євгенія Сацька. 

"Можливо це дасть також додатковий стимул для завантаження внутрішніх рейсів. І, можливо, інші перевізники теж відчують цей стимул, захочуть здійснювати більше внутрішніх рейсів", - зауважив Мірошников.

Для пасажирів компанія розробила нову цінову політику на рівні європейських лоу-костів. Щорічно українці можуть придбати більше півмільйона квитків за бюджетними розцінками.

"Коли купуєш за 12 місяців - супер дешево, за 10 місяців - дешево, за 8 місяців до вильоту - гранично дешево. Тому зараз вже бачимо, що люди спокійно купують квитки на наступний березень, наступний квітень, травень і це нас дуже надихає", - підсумував віце-президент МАУ Сергій Фоменко. 

Свято безвізу авіакомпанія планує розділити зі своїми пасажирами. У червні на мандрівників чекають 30 тисяч квитків до країн Європи за бюджетними розцінками. Компанія заздалегідь готується до збільшення пасажиропотоку. Цього року флот МАУ поповниться вісьма новими бортами.