Компанія "Росава" взяла участь у міжнародній спеціалізованій виставці. PR

Компанія "Росава" взяла участь у міжнародній спеціалізованій виставці SIA-АвтоТехСервіс

Про це йдеться в сюжеті Еспресо.TV.

У рік свого ювілею компанія "РОСАВА" взяла участь у міжнародній спеціалізованій виставці SIA-АвтоТехСервіс. Відвідувачам представили широку лінійку продукції. Підприємство безперебійно працює вже 45 років і, на сьогодні, є єдиним виробником шин в Україні. Підсумки діяльності останніх років правління підвело на окремій прес-конференції в рамках роботи виставки.

Так, обсяг реалізації у 2016-му зріс на 45 відсотків. Позитивна динаміка продажів спостерігалась і у першому кварталі цього року. Якщо порівнювати з 2015-м, то за січень-квітень продажі в Україні зросли на 92 відсотки, а за кордон — на 53. Оптимістичні очікування у керівництва по освоєнню нових ринків.

"В найближчі 2-3 роки ми плануємо збільшити наше виробництво і реалізацію шин мінімум в два рази і в першу чергу за рахунок збільшення реалізації на ринку європейських країн, де ми плануємо збільшити нашу частку ринку з 10-ти до 20-ти відсотків, а також за рахунок ринків североамеканскіх країн, це перш за все США", - наголосив голова правління - генеральний директор ПрАТ "РОСАВА" Олександр Даліба. 

Виробничі потужності компанії постійно модернізують. За останні 5 років у сучасні технології інвестували близько 200 мільйонів гривень. Цього року тут запустили ще один новітній шинозбиральний агрегат виробництва компанії "МАТАДОР". На часі закупівля чергового інноваційного обладнання – ще одного шино збирального станка.

"В серпні місяці ми вже отримаємо комплекс зі збору шин голландської фірми VMI. Подальші плани, згідно тієї програми, яка у нас є - це придбання ще двох комплексів зі збору шин або фірми VMI, або фірми Харбург ФредерБергер", - пояснив технічний директор ПрАТ "РОСАВА" Ігор Логвиненко. 

До 2022 року обсяг виробництва покришок зросте до 7-ми мільйонів на рік. Всього ж за всі часи роботи, з конвеєра заводу зійшло 200 мільйонів шин.