Модний український глянець зняв фото обкладинки на смартфон

Уперше в Україні редакція журналу XXL помістила на обкладинку свого червневого номера фотографію, зроблену на смартфон

Фотограф Віталій Руденко використовував для зйомки Motorola Moto Z c модулем-камерою Hasselblad True Zoom. Героями знімка виступили ведучі останнього конкурсу Євробачення Олександр Скічко та Володимир Остапчук, компанію їм склала модель Юлія Грешун.

"Знімати обкладинки на смартфон в світі, можна сказати, вже стає новим трендом. З кавером експериментували TIME, Billboard Magazine, Condé Nast Traveler, Bon Appétit та інші імениті видання. Ми вирішили бути першими, хто це зробить в Україні", - говорить Микита Добринін, запрошений редактор журналу XXL.

За словами Віталія Руденка, який вже протягом багатьох років співпрацює з виданням, це його перший досвід професійної зйомки на смартфон.

"XXL запропонував мені цікавий експеримент, і смартфон показав себе з найкращого боку. Завдяки тому, що Hasselblad True Zoom Moto Mod знімає в RAW форматі, з правильно виставленим світлом і наступною обробкою фото, нам вдалося досягти якості, необхідної для обкладинки", - відзначає фотограф Віталій Руденко.

Зйомки обкладинки і внутрішньої фотосесії червневого номера журналу проходили на двох локаціях: в студії і на літній терасі одного з київських готелів.

"Я радий, що редакція улюбленого журналу XXL для свого експерименту вибрала саме наш продукт. Модуль-камеру для сім'ї смартфонів Moto Z розробили разом з відомою шведською компанією Victor Hasselblad AB, яка виробляє професійне фотообладнання. Він оснащений сенсором 1 / 2.3", 10 кратним оптичним зумом і ксеноновим спалахом, що дозволяє робити дуже якісні знімки ", - каже Андрій Поляков, керівник бізнесу смартфонів компанії Lenovo в Україні, Білорусі, Грузії, Молдові та Вірменії.