Під Москвою трагічно загинула онука Хрущова

У Московській області під колесами електропоїзда загинула Юлія Хрущова - онука колишнього глави СРСР Микити Хрущова

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на російські ЗМІ.

Онука і прийомна дочка першого секретаря ЦК КПРС Микити Хрущова Юлія потрапила під колеса електропоїзда в Підмосков'ї і загинула. 

За інформацією правоохоронців, інцидент стався в московському районі Солнцево на станції "Сонячна". Він уточнив, що 77-річна жінка потрапила під електропотяг, який прямував за маршрутом Внуково - Москва.

Джерело ТАСС в екстрених службах столиці Росії, в свою чергу, повідомляє, що жінка загинула на платформі "Мічурінець", яка також знаходиться в Одинцовському районі Підмосков'я, після того, як перейшла залізничні колії в невстановленому для цього місці. 

"Інтерфакс" з посиланням на обізнане джерело також повідомив про те, що інцидент стався на станції "Мічурінець".

"Сьогодні вдень на залізничній платформі "Мічурінець" Київського напрямку впала, оступившись, під приміський електропоїзд жінка, 1940 року народження. Встановлено, що загиблою є Юлія Хрущова, внучка одного з радянських лідерів Микити Хрущова", - сказав співрозмовник агентства.

Юлія Хрущова народилася в 1940 році в сім'ї сина першого секретаря ЦК КПРС Микити Хрущова Леоніда. Після того, як Леонід Хрущов зник безвісти, радянський керівник удочерив свою онуку.