У соцмережі Ukrainians за 5 днів зареєструвалися 100 тис. користувачів

В українській соцмережі Ukrainians упродовж 5 днів після відкриття зареєструвалися вже 100 тис. користувачів

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Соцмережу розроблено канадським стартап-інкубатором з активами в Україні StartupSoft.

Співзасновник проекту Олександра Струмчинська повідомила, що 22 червня Ukrainians планує запровадити можливість пошуку та додавання друзів, а 30 червня - публікації та розповсюдження контенту. Наразі в соцмережі можна лише зареєструватися та змінити фотографію профілю.

За словами  Струмчинської, соцмережа використовує сервери Microsoft, розробники обрали колумбійський домен .co, а сайт соцмережі хоститься в місті Денвер (США).

"Розробляючи проект, ми обрали колумбійський домен, оскільки це зручніше з фінансової точки зору. Найближчим часом маємо намір перейти на український домен", - уточнила Струмчинська.

StartupSoft планує завершити повноцінну реалізацію проекту і презентувати всі частини функціонала впродовж чотирьох місяців.

У травні на сторінці Ukrainians у Facebook повідомлялося, що команда з 30 програмістів StartupSoft разом із співзасновницею Олександрою Струмчинською готова розробити українську соцмережу одночасно для трьох платформ - web, iOS та Android.

StartupSoft - канадський стартап-інкубатор, заснований вихідцями з Тернопільської області. Штаб-квартира проекту також знаходиться в Тернополі.