Боєць ЗСУ загинув під мінометним обстрілом у Кримському

Український військовослужбовець Ілля Кириченко загинув на Донбасі цими вихідними внаслідок мінометного обстрілу терористів у Кримському

Про це повідомляє прес-центр 93-тої окремої гвардійської механізованої бригади на своїй сторінці у Facebook.

У відомстві зазначили, що чоловік перебував на бойовому чергуванні на одному з опорних пунктів в районі села Кримське, яке ввечері окупанти накривали вогнем з артилерії, мінометів, гранатометів та іншої зброї.

На певний час у тому районі було оголошено режим припинення вогню, втім бойовики порушили слово та атакували українську армію близько 21:30. Тоді Кириченко, який був стрілцем-помічником гранатометника, піднявся до брустверу, під час чого і потрапив під мінометний обстріл та зазнав поранень, в результаті яких помер. 

"29-річний Ілля Олександрович Кириченко з Жовтих Вод Дніпропетровської області порівняно недавно почав служити в одному з механізованих батальйонів 93-ї бригади. Проте швидко встиг завоювати повагу й авторитет серед бойових побратимів. Він був дисциплінованим, грамотним, відважним бійцем. Й залишився вірним своєму воїнському обов’язку до кінця", - наголосили у відомстві.