В окупованому Луганську вода відтепер буде раз на тиждень

Окупаційна адміністрація Луганська повідомила мешканцям про те, що воду в деякі райони міста подаватимуть раз в тиждень або по чотири години на добу

Про це повідомляє "ОстроВ" з посиланням на сепаратистські ресурси.

Луганчанам повідомлять графік, згідно з яким в ряд кварталів вода буде подаватися щодня з 18.00 до 22.00. В інших районах це відбуватиметься довше: з 6.00 до 10.00 і з 18.00 до 22.00.

Найгіршою ж ситуація буде у приміських селищах. Тут вода з'являтиметься з середи з 12.00 по четвер до 22.00. "При необхідності буде організовано підвезення", - запевняє "директор підприємства "ЛНР" "Луганськвода" Олександр Авершин.

Він закликав мешканців Луганська "з розумінням" поставитися до нового графіку подачі води в деякі райони окупованого міста.

"На сьогоднішній день ми працюємо над цим новим графіком подачі води, люди вже розуміють, коли вода з'являється, але додатково на цей графік впливає і аварійні ситуації, плюс до цього накладає своє і енергопостачання наших об'єктів - воно не завжди є стійким і це теж позначається на графіках і обсягах подачі води", - пояснив він.