У ДП "Документ" з’явився новий слоган. PR

За підтримки МВС проведено конкурс на новий слоган державного підприємства "Документ", яке надає послуги з оформлення біометричних паспортів

Про це передає Еспресо.TV.

"Вартий уваги. Гідний себе!!!". Це новий слоган держпідприємства "Документ", яке надає сервісні послуги з оформлення біометричних закордонних паспортів.

Слоган визнали найкращим у конкурсі, який провели за підтримки МВС. Участь взяли понад 10 тисяч споживачів послуг центрів.

"Найголовніше тут — відсутність необхідності людини спілкуватися з чиновником. От власне міністр і голова ДМС бажають створити такі умови, щоб надання адміністративних послуг для людини було легким, спокійним і проходило в комфортних умовах. От це головна мета акції", - розповів прес-секретар компанії ДП "Документ” Володимир Поліщук.

Переможницею конкурсу стала харків’янка Тетяна Карілова. Вона каже, натхнення прийшло після того, як за короткий час оформила документи на маленьку доньку. У подарунок отримала найсучасніший IPhone.

"Доньці виповнилося тоді три місяці. Прийшли і поки стояли буквально хвилин 5 біля стойки - побачила оголошення про конкурс і вирішила взяти участь", - каже Карілова.

Ще одна переможниця — Наталія зі Львова. Вислів "Звертайся, час не гай й цілий світ облітай" набрав найбільшу кількіть лайків в інтернеті.

В Україні наразі працюють 25 центрів "Паспортний сервіс". В них закордонні паспорти вже отримали майже мільйон українців.