У зоні АТО бойовики поранили українського військового

У вівторок, 13 червня, станом на 18:00 проросійські бойовики в зоні АТО 16 разів обстріляли позиції українських військових і будинки мирних жителів

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

На приморському напрямку окупанти вкотре обстріляли житловий сектор населеного пункту Ольгінка. Артилерійськими снарядами було пошкоджено три житлові будинки по вул. Привокзальній. Осколками посічено стіни та вибито шибки. На щастя, жоден цивільний не постраждав.

На цьому ж напрямку ворог обстріляв із мінометів калібру 120 мм укріплення ЗСУ в районі Чермалика, з гранатометів та стрілецької зброї бив по позиціях поблизу Водяного, Талаківки та Павлополя. Крім того, по українських воїнах неподалік Водяного цілили снайпери.

На донецькому напрямку російські найманці на світанку обстріляли зі стрілецької зброї та протитанкових гранатометів опорні пункти сил АТО в районі Пісків та Авдіївки, з кулеметів великого калібру бандити двічі били по захисниках Невельського.

На луганському напрямку вранці бойовики обстріляли з мінометів калібру 120 мм і 82 мм укріплення в районі Новотошківського. Всього тут було нараховано 40 влучань ворожих мін поблизу наших позицій. По обіді терористи двічі відкривали вогонь із 82-мм мінометів поблизу Кримського. Там же окупанти били по одному з опорних пунктів зі станкового протитанкового гранатомету.

Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець сьогодні зазнав поранень.