Обіцяли $500 у день: у Києві викрили порностудію

Співробітники Нацполіції та прокуратури затримали 42-річного раніше судимого киянина, який у власній квартирі організував онлайнову порностудію

Чоловік винаймав дівчат для надання сексуальних послуг іноземцям в мережі Інтернет, інформує прес-служба Національної поліції.

Порностудія, облаштована комп'ютерною технікою, знаходилася у трикімнатній квартирі однієї з київських багатоповерхівок.

Зловмисник винаймав на роботу дівчат віком 18 - 30 років через оголошення, які розміщував в Інтернеті. Обіцяв пристойний заробіток - від 50 до 500 доларів США за день спілкування у приватних чатах.

Працівниці демонстрували свої принади перед комп'ютером. Роздивитися за чималі гроші українок могли лише чужоземці. Українці не мали доступу до платних сайтів. В обов'язки дівчат входило спілкування з клієнтами та виконання усіх їхніх примх.

З помещшкання вилучено комп’ютери, через якіздійснювалось розповсюдження порнографічного контенту, веб-камери, банківські картки, мобільні телефони, гроші та журнали обліку з данимидівчат. 

Організатора порностудії затримано в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

Слідчими відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.301 (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України.