Росіянам продають тури до "ДНР" під назвою "непереможний Донецьк", - Тимчук

Російські туроператори пропонують громадянам тур окупованими територіями Донецької області

Про це на своїй сторінці у Facebook написав депутат "Народного фронту", координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

Він зазначив, що його вкрай здивував цинізм ростовських туроператорів, що пропонують тури з  назвою "Донецьк нескорений" до "ДНР". 

"За 20 тисяч рублів будь-який росіянин, що плеще в долоні від кривавої бійні на Донбасі, влаштованої його царем Путіним, може особисто здалеку помилуватися місцями цих м'ясорубок, де браві російські вояки заливали українською кров'ю українську землю", - наголосив Тимчук.

За його словами, такий бізнес на крові є однією з візитних карток режиму російського президента Володимира Путіна. Він також висловив сподівання, що незабаром українські туроператори будуть пропонувати тури "Повалене чудовисько" до Москви з відвідуванням задимлених руїн Кремля і місця страти Путіна.

"Різниця між цими турами очевидна: у випадку з російськими туроператорами задовольняється маніакальна жадоба росіян до чужої крові і страждань, а в другому випадку - велике бажання справедливості, що заповнює серця українців", - підсумував Тимчук.