Відкрито прийом заявок на відбір для пітчингу на KYIV CoProduction Meetings 2017. PR

19 вересня 2017 року в рамках сьомого медіафоруму KYIV MEDIA WEEK в п'ятий раз відбудеться KYIV CoProduction Meetings

В п'ятий раз відбудеться KYIV CoProduction Meetings - майданчик №1 на території СНД для презентації і просування телевізійних проектів різних форматів (від шоу до серіалів), відкритих для спільного виробництва, а також платформа для стимулювання розвитку копродукції в нашому регіоні, що дозволяє філммейкерам знайти партнерів, познайомитися з успішними міжнародними продюсерами і їх кейсами, взяти участь в перспективних міжнародних проектах.

За чотири роки роботи платформи організатори отримали заявки проектів від продюсерів з України, Росії, Білорусі, Казахстану, Вірменії, Грузії, Польщі, Чехії, Словаччини, Болгарії, Хорватії, Сербії, Італії, Німеччини, Великобританії, США, Бразилії, Південно-Африканської Республіки, Кенії , Сінгапуру, Малайзії.

В каталог KYIV CoProduction Meetings традиційно увійдуть близько 40 проектів, 9 з яких будуть представлені експертам і аудиторії на пітчинг-сесії, яка щорічно є важливою частиною заходу. Для оцінки і відбору проектів організатори запрошують міжнародних експертів, які входять до складу журі. Представники кожного проекту, відібраного на пітчинг, отримають відгуки журі щодо проекту, рекомендації по пітчинг, поради щодо подальшого розвитку. У попередні роки членами журі виступали: Пітер Карлтон (Warp Films, Великобританія), Ольга Захарова (Медіа Група Україна, Україна), Марта Хабіор (No Sugar Films, Польща), Аксель Арно (SVT, Швеція), Нікола Зюдерлунд (Sparks Eccho Group , Швеція), Фредерік Піттор Д'Авескерк (Baradal, Франція) та інші.

Серед проектів, які брали участь в пітчингу KYIV CoProduction Meetings в попередні роки варто відзначити спільний словацько-український проект «Межа»; проект повнометражного фільму «Танк» української компанії Noosphere Films, що став переможцем пітчинг в рамках Berlinale Co-Production Market на Berlinale Co-Production Market у Берліні, анімаційний проект «Мавка. Лісова пісня », який українська FILM.UA Group представила в цьому році на кіноринку в Каннах, а також істерн, драмеді« Ворошиловрград »(Україна) і документальний проект« Весільний тур »(Польща). Однак переможцем минулого року став проект 8-серійного історичного детективу з елементами містики «Лемберг», який представляли Олеся Лук'яненко та Олена Малкова з України.

Нагадаємо, що в минулому році партнер форуму телеканал «Україна» в рамках партнерської програми «tvій Серіал» надав переможцю KYIV CoProduction Meetings 2016 особливий приз - квиток до Парижа і проживання для участі в міжнародному фестивалі Series Mania, який проходив в квітні 2017 року.

Що очікує на переможця 2017 року і, хто виступить партнером форуму KYIV CoProduction Meetings 2017? Незабаром буде оголошено на офіційному сайті KYIV MEDIA WEEK.

Не пропустіть можливість вчасно подати заявку. Дедлайн подачі - 11 серпня 2017.

До участі запрошуються незалежні продюсери, представники продакшн компаній, виробничих підрозділів телеканалів, члени професійних асоціацій, студії та інвестори з країн СНД, Східної та Західної Європи, та інших регіонів світу, які:

• Мають намір представити ТВ проекти для копродукції (частина з представлених проектів буде відібрано на пітчинг). Заявка на участь та аплікаційна форма заповнюються на сторінці реєстрації учасника KMW. Термін подачі Проектів - до 11 серпня 2017

• Готові виступити в якості продюсерів для створення ТВ проектів. На сторінці реєстрації учасника KMW необхідно надати коротку інформацію про те, якого роду проекти вас цікавлять, їх формат, жанр, можлива аудиторія, кількість епізодів та ін. Термін подачі заявки - до 11 серпня 2017

Перевага при відборі на пітчинг надається проектам, які мають потенціал міжнародної ко.

Програма та детальні умови участі в KYIV CoProduction Meetings ви знайдете тут.

Відкрийте нові можливості для Ваших проектів. Реєструйтеся і приєднуйтесь до KYIV CoProduction Meetings 2017, який відбудеться 19 вересня 2017 року Hyatt Regency Kyiv.

Міжнародний медіафорум KYIV MEDIA WEEK 2017 відбудеться в Києві з 18 по 22 вересня.

Слідкуйте за новинами на нашому сайті і Facebook.