Замість роботи в комітетах Лещенко з нареченою полетів до Барселони

Замість роботи в комітетах Верховної Ради народний депутат Сергій Лещенко з нареченою Анастасією Топольською полетів до Барселони

Про це повідомляють "Букви".

У літаку, що здійснює рейс в Барселону, депутата впізнали пасажири, які надали "Буквам" фотографію Лещенка з нареченою.

Наречена Лещенка діджей Анастасія Топольська вже встигла похвалитися в Instagramзнімками з відпочинку.

"Букви" нагадують, що з 12 по 16 червня народні депутати повинні працювати в комітетах Верховної Ради, комісіях і фракціях.

Сайт зазначає, що Лещенко є головою підкомітету з питань міжнародної співпраці та імплементації антикорупційного законодавства Комітету Верховної Ради України з питань запобігання та протидії корупції.

Згідно з повідомленням прес-служби Апарату Верховної Ради України, 15 червня мають відбутися слухання в Комітеті Верховної Ради України з питань запобігання та протидії корупції.

Під час слухань відбудеться обговорення узагальнених Національним агентством запобігання корупції пропозицій органів державної влади про внесення змін до Закону України "Про запобігання корупції" в частині обмеження відображення у відкритому доступі декларацій окремих категорій суб'єктів декларування з метою забезпечення національної безпеки або для захисту життя, здоров'я, майна суб'єктів декларування та членів їх сімей.