Артилерійський снаряд бойовиків вбив чоловіка у Сухій Балці

Окупанти з "ДНР" вночі обстріляли житлові квартали населеного пункту Суха Балка, в результаті чого загинув місцевий житель

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО з посиланням на слова української сторони у Спільному центрі з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК).

Зазначається, що терористи вели обстріли з важкої артилерії у ніч з 14-го на 15-те червня з напрямку Горлівки. Під час цього вони накрили вогнем житлові квартали населеного пункту Суха Балка.

Один з крупнокаліберних снарядів влучив у житловий будинок по вулиці Молодіжній, в результаті чого загинув господар оселі - 52-річний чоловік.

"На цій же вулиці пошкоджень зазнали ще три житлових будинки, також обірвано дроти лінії електропередачі: все селище залишилося без світла. Окрім того, в населеному пункті перебито газову трубу та пошкоджено водонапірну вежу", - наголосили у відомстві.

Наразі на місці подій працюють представники української сторони СЦКК, працівники ДСНС та поліції, які уточнюють наслідки атаки.