Бойовики 20 разів обстріляли з танків і "Градів" сили АТО та будинки цивільних

У четвер, 15 червня, станом на 18:00 проросійські терористи на Донбасі 20 разів обстріляли позиції українських військових і житлові райони населених пунктів

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

На приморському напрямку близько 7:00 години окупанти з реактивних систем залпового вогню обстріляли житлові квартали Мар’їнки, пошкодивши кілька будинків. Біля Павлополя бойовики били зі 120-мм мінометів, а поблизу Красногорівки - з 82-мм мінометів.

У районі Широкиного, Водяного, Лебединського, Талаківки та Чермалика загарбники гатили з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

На донецькому напрямку ще до світанку бойовики обстріляли з артилерії калібру 122 мм позиції поблизу селища Південне. Вогонь вели з передмістя Горлівки. В той самий час терористи били з танків та 120-мм мінометів по укріпленнях сил АТО в районі Кам'янки.

У другій половині дня з 82-мм мінометів та великокаліберних кулеметів окупанти накрили позиції біля Новолуганського, поблизу Верхньоторецького, в районі Кам'янки та в південному передмісті Авдіївки били з гранатометів та стрілецької зброї.

На луганському напрямку бандити здійснили нічну провокацію в районі Новозванівки, обстрілявши бійців АТО зі стрілецької зброї. Також окупанти били з ручних протитанкових гранатометів неподалік селища Малинове, а вдень обстріляли з 82-мм мінометів опорний пункт поблизу Катеринівки.

Упродовж дня втрат серед українських воїнів не було.