Обвинувачені у замаху на львівського бізнесмена Копитка відмовились від свідчень

Днями у Шевченківському районному суді Львова пройшло розслідування у справі замаху на львівського бізнесмена Богдана Копитка, під час якого двоє підсудних несподівано змінили свої свідчення

Про це йдеться у сюжеті Еспресо.TV.

Один із головних підозрюваних Станіслав Монте заявив, що йому та його рідним погрожували. Тим часом головний обвинувачений в організації та замовленні злочину Дмитро Гаврилюк продовжує наполягати, що він не винен. Інший підсудний, Вадим Цукерник, також змінив свідчення проти Дмитра Гаврилюка, якого виконавці раніше називали головним організатором та замовником злочину.

Прокурор заявив, що правоохоронці обов’язково розслідують заяви підсудних щодо тиску на них. За однією з попередніх таких заяв вже триває слідство. Втім адвокати вимагають дорозслідування справи, мотивуючи тим, що один з чоловіків проходить як свідок, хоча нібито брав участь у підготовці вбивства і лише напередодні відмовився доводити злочин до кінця.

Наступне судове засідання призначене на 20 червня.

  • Нагадаємо, замах на львівського бізнесмена Богдана Копитка стався в серпні 2016 року. Тоді група осіб підірвала його автомобіль та розстріляла трьох охоронців. Сам Копитко залишився живим.