Вбивство Вороненкова: дружина затриманого у Павлограді підтвердила його знайомство з іншими підозрюваними

В помешканні Ярослава Тарасенка у Павлограді правоохоронці шукали нотатки про пересування екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова

Про це повідомляє ТСН з посиланням на його дружину Надію.

Разом з тим вона не знає про статус свого чоловіка - свідок він чи підозрюваний. Через знайомих їй вдалося дізнатися, що Тарасенка нібито повезли в Київ, але в яке з правоохоронних відомств - невідомо.

Наразі Надія приїхала до Києва й шукає свого чоловіка разом з адвокатами.

"Напередодні приїхала група "Альфа" СБУ безпосередньо затримувати. Не знаємо, який в нього статус - свідок, підозрюваний. Його повезли не залишивши нам жодних документів. Через знайомих, організації, ми дізнались, що його повезли до Києва і те ми не знаємо, куди саме – чи до МВС, чи до СБУ, чи ще кудись", - каже жінка.

Не вдалося з'ясувати процесуальний статус Тарасенка й місцевим активістам, які учора зібралися біля до будинку, в якому мешкає Тарасенко.

Також жінка розповіла журналістам, що її чоловік був знайомий з Павлом Паршовим, котрого застрелили відразу після вчиненого ним замаху на Вороненкова, та Ярославом Левенцем, якого вважають спільником Паршова й наразі розшукують.

"З Левенцем був знайомий. А з приводу Паршова - Павлоград місто дуже маленьке, тому ймовірно і перетиналися десь, в місті всі один одного знають, але були знайомі максимум на рівні "привіт-привіт". Левенця звичайно, він набагато краще знав. Це тренер бойового гопака у нас в місті і мегапозитивна людина", - розповіла дружина затриманого.