Бойовики 19 разів обстріляли сили АТО з мінометів і гранатометів

У неділю, 18 червня, станом на 18:00 проросійські терористи на Донбасі 19 разів обстріляли позиції української армії

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

На приморському напрямку зафіксовано найбільше збройних провокацій. На світанку бойовики випустили до півдесятка 120-мм мін у бік позицій поблизу Павлополя та Чермалика. Там же, а також в районі Широкиного, Талаківки та Водяного окупанти неодноразово били з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

На донецькому напрямку загарбники вночі обстріляли один із опорних пунктів сил АТО в передмісті Авдіївки з великокаліберних кулеметів. Згодом противник двічі стріляв по укріпленнях ЗСУ поблизу Кам'янки зі 120-мм і 82-мм мінометів, гранатометів та стрілецької зброї різних калібрів.

По обіді терористи накрили позиції сил АТО біля Луганського на Світлодарській дузі з автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

На луганському напрямку зафіксовано 3 випадки порушення "режиму тиші". Близько 15:00 бойовики обстріляли наших бійців поблизу Кримського зі 120-мм мінометів. Ще раніше загарбники гатили зі станкового протитанкового гранатомету в районі Катеринівки, а біля Новоолександрівки цілили зі стрілецької зброї.

Під час бойових дій упродовж дня жоден із бійців АТО не постраждав.