Московський патріархат продає у Хмельницькому аудіодиски з георгіївською стрічкою

У приміщенні Молодіжного центру УПЦ МП у Хмельницькому виявлено конмпакт-диски із зображенення георгіївської стрічки на обкладинці

Про це повідомив депутат Хмельницької облради Віктор Бурлик на Facebook.

За словами депутата, георгіївські стрічки на музичних дисках з радянськими фронтовими піснями "Великій Перемозі присвячується" він виявив разом з побратимами з проукраїнських громадських організацій. Після цього до Молодіжного центру Московського патріархату було викликано "наряд поліції, який зафіксував це правопорушення та склав відповідний адмінпротокол".

"Приміщення, в якому знаходиться цей центр, є міською комунальною міською власністю, та надане попередньою владою в безкоштовне користування. Мене особисто не дивує присутність "сєпарської" символіки в закладах московського патріархату, оскільки це відкритий антиукраїнський елемент, спрямований сіяти розбрат в суспільстві", - написав на своїй сторінці Бурлик.

Як видно із наведених ним світлин, у крамниці при Молодіжному центрі також продаються книги "Російська дівчина", "Російська ікона" та інша література Російської православної церкви (РПЦ).