Обстріли в зоні АТО не вщухають: поранені 4 українських бійців

За минулу добу четверо українських військовослужбовців зазнали поранень на Донбасі

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook.

Минулої доби підрозділи російсько-окупаційних військ 43 рази відкривали вогонь по позиціях української армії вздовж усієї лінії розмежування.

Терористи 19 разів порушили "режим тиші" на Приморському напрямку. Опорні пункти в районі Широкиного, Водяного, Лебединського, Талаківки, Гнутового, Березового та Мар'їнки накрили вогнем з гранатометів, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї, зенітних установок та озброєння БТР. Позиції поблизу Павлополя обстріляли з мінометів калібру 82 мм, а неподалік Талаківки активізувався ворожий снайпер.

Окупанти 9 разів відкривали вогонь на Донецькому напрямку. По південному передмісті Авдіївки гатили з піхотного озброєння різних модифікацій, одного разу били із зенітної установки. Бійці АТО в районі Кам'янки, Зайцевого та Новолуганського потрапили під вогонь з гранатометів та стрілецької зброї.

На Луганському напрямку обстріли здійснювалися в районі Бахмутської траси. Там, поблизу Кримського, російсько-терористичні бандформування вчора тричі використовували міномети калібру 120 мм, застосовували 82-мм міномети, гранатомети та стрілецьку зброю. Також бойовики били по позиціям неподалік Станиці Луганської, Новозванівки, Жовтого, Старого Айдару та Новоолександрівки.

"Внаслідок ворожих обстрілів четверо українських воїнів вчора зазнали поранень", - наголосили у штабі.