На Донбасі поранено бійця АТО та мирну жительку

У четвер, 22 червня, проросійські бойовики в зоні АТО 10 разів обстріляли українських військових і житлові райони, поранивши одного бійця та одну мирну жительку

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

На приморському напрямку близько 10:30 години терористи обстріляли з 82-мм мінометів житловий сектор Мар'їнки. Одна з мін влучила у дах будинку в той час, коли на подвір’ї поралася 43-річна місцева жителька. Жінку госпіталізовано до Курахівської лікарні з осколковими пораненнями передпліччя та лівої ноги.

Також на даному напрямку загарбники ще до світанку обстріляли позиції сил АТО біля Широкиного з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Поблизу Лебединського окупанти били з озброєння БМП та зенітної установки. В другій половині дня бойовики обстріляли оборонців Широкиного зі 120-мм мінометів.

На донецькому напрямку терористи зосередили вогонь північно-східніше Авдіївки біля селища Кам'янка, неодноразово обстрілявши сили АТО з гранатометів, стрілецької зброї різних калібрів та озброєння БМП. Також там по українських воїнах декілька разів намагався поцілити снайпер.

На луганському напрямку на світанку окупанти випустили кілька 82-мм мін по опорних пунктах поблизу Щастя. Там же, а також в районі Кримського та Лобачевого найманці обстріляли бійців ЗСУ з великокаліберних кулеметів і гранатометів різних модифікацій, а поблизу Жовтого застосували стрілецьку зброю.