Вдова Вороненкова створила фонд підтримки юних українських музикантів

Вдова екс-депутата Держдуми Росії Дениса Вороненкова, оперна співачка Марія Максакова, оголосила про створення українського благодійного фонду для музично обдарованих українських дітей

Про це повідомляє "Главком".

На відкритті Максакова говорила українською. Також вона вирішила одягнутися в патріотичному дусі, вибравши для виходу в світ блакитне плаття, світло-жовті туфлі і навіть зробивши манікюр в тій же кольоровій гамі.

Максакова уточнила, що має чималий досвід роботи з дітьми, а її організація створена для юних українських талантів, які люблять академічну музику.

Марія додала, що підтримку фонду можуть отримати і діти з окупованих територій.

Артистка присвятила свій фонд покійному чоловіку, нагадавши, що вони "з Денисом хотіли жити в Україні".

Вона розповіла, що хотіла народити другу дитину в Україні, однак тепер її "дитиною" стане фонд - це вона робить на знак пам'яті про чоловіка, передає "Радіо Свобода".

Читайте також: Крим, школа диверсантів, Нацгвардія. Хто такий вбивця екс-депутата Вороненкова

“У нашого фонду гуманітарна місія. Ставимо перед собою завдання проїхати всією Україною, прослухати талановитих дітей, - цитує співачку "Український інтерес". - Я просуватиму обдарованих дітей у галузі академічної музики. Я зможу опікуватися долею цих дітей і якісно її поліпшити".

У наглядовій раді фонду буде багато відомих музикантів, зокрема український диригент Роман Кофман. Детальний план проекту презентують за місяць.