На Донбасі не вщухають обстріли: 2 бійців ЗСУ зазнали поранень

За минулу добу двоє українських військовослужбовців зазнали поранень у зоні проведення АТО

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook.

Минулої доби терористи 29 разів відкривав вогонь по позиціях української армії, одного разу обстріляли й житлові квартали прифронтового населеного пункту. При цьому вороги продовжують застосовувати зброю, заборонену Мінськими угодами. 

На Приморському напрямку було зафіксовано 13 порушень режиму припинення вогню. Зі 120-мм мінометів, гранатометів та стрілецької зброї бойовики гатили в районі Широкиного. Опорні пункти на підступах до Мар'їнки та поблизу Павлополя накрили вогнем з мінометів калібру 82 мм та широкого спектру зразків піхотного озброєння. "Режим тиші" окупанти також порушували і в районі Гнутового та Лебединського.
У першій половині дня загарбники обстріляли з мінометів житлові квартали населеного пункту Мар'їнка, внаслідок чого була поранене місцева жителька.

Позиції ЗСУ в районі селища Кам'янка на Донецькому напрямку обстріляли з гранатометів, стрілецької зброї різних калібрів, БМП та зенітної установки. Там же активізувався й ворожий снайпер. Ввечері терористи здійснили щільний обстріл одного з опорних пунктів біля Авдіївки з 82-мм мінометів, гранатометів та великокаліберних кулеметів.

На Луганському напрямку під вогонь з мінометів калібру 120 мм та менш потужного озброєння потрапили захисники неподалік Кримського. В районі Новоолександрівки, Донця та Троїцького противник гатив з піхотного озброєння. Зранку під ворожі обстріли потрапляли укріплення сил АТО неподалік Щастя, Жовтого та Лобачевого.

"Вчора в ході бойових дій двоє українських воїнів зазнали поранень", - наголосили у штабі.