Поліція розповіла подробиці вбивства АТОвця на "Золотих воротах"

Затриманий за підозрою у вчиненні умисного вбивства учасника АТО Сергія Олійника перебував у стані алкогольного сп'яніння й переховувався від правоохоронців на даху будинка

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

Як стверджують очевидці інциденту, на вулиці Ярославів Вал публічно виступав молодий музикант. До нього підійшов незнайомець, котрий, за словами очевидців, перебував у стані алкогольного сп'яніння та був агресивно налаштований. Він почав чіплятися до молодого чоловіка, погрожував перевернути піаніно, а потім намагався вдарити. В цей час до них підійшов батько музиканта, 57-річний киянин, який відвів дебошира за будинок, аби врегулювати конфлікт.

Пізніше молодий чоловік у сквері виявив батька з ножовими пораненнями: медики "швидкої" у цей час надавали йому необхідну допомогу.

Було з'ясовано, що підозрюваний вдарив ножем потерпілого, після чого забіг у будинок, розташований поруч із місцем події. Тож, не гаючи часу, оперативники разом із патрульними відпрацювали територію - і знайшли зловмисника на даху будинку.

Було встановлено, що підозрюваний це - 58-річний житель Києва, раніше не судимий. У нього вилучили ніж та одяг зі слідами крові.

Лікарі "швидкої" проводили реанімаційні заходи, однак вони не дали результату - і чоловік помер.