Вже не "кришують", а самі утримують: родина прокурора володіє нелегальним казино у Бердичеві

Прокурор міста Бердичева Житомирської області через свого тата утримує гральний заклад

Про це генеральний прокурор Юрій Луценко заявив у Житомирі під час виїзної наради з місцевими прокурорами, передає Еспресо.TV.

"Вам відомо, що у Бердичі є вулиця Європейська, 132? Там є приміщення, яке належить батьку Вашого прокурора. Діє нелегальний гральний заклад, але не одна поліція туди не заходить. Зараз там знаходиться Генеральна інспекція ГПУ", - звернувся Луценко до прокурора Житомирської області Любомира Війтовича.

"Скажіть мені, хто працює у Вас в такій прокуратурі? …Вже дожились до того, що не "кришують", а самі утримують. Це прокурори? …Я не для того призначав Вас на цю посаду", - обурився очільник ГПУ.

"Це не прокурори…", - відповів йому Війтович.

За підсумками наради Луценко заявив про "чорну мітку" для керівника прокуратури Житомирської області.

«Якщо у Вас не розслідуються справи проти злочинців, якщо у Вас "кришуються" справи проти Ваших підлеглих, якщо вони самі вже займаються через своїх близьких незаконною діяльністю, я вважаю, що це "чорна мітка", - наголосив генеральний прокурор.

За відкритими даними, наприкінці 2015 року на чолі "ущільненої" під час реформування Бердичівської місцевої прокуратури Луценком було призначено Попова Ігоря Володимировича.