"ЛНР" боїться, що в АТО з'явиться авіація США через закон про реінтеграцію, - ІС

Серед терористів з окупованих територій Луганської області поширюються чутки про те, що в результаті ухвалення законопроекту про реінтеграцію Донбасу в зоні АТО може з'явитися американська авіація

Про це на своїй сторінці у Facebook написав депутат "Народного фронту", координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

Він розповів, що після інформації про підготовку РНБО законопроекту про реінтеграцію окупованих територій, а також візиту президента Петра Порошенка до США, особовий склад підрозділів "2-го АК ЛНР" почали поширювати панічні чутки. Зокрема, терористи пліткують, що ЗСУ скоро почнуть наступ за активної підтримки "найманців НАТО".

Окупанти пліткують, що українські бійці вже звели понтонні переправи через Сіверський Донець для бронетехніки і будуть наступати за підтримки "американської авіації".

Читайте також: Скасування АТО та повернення Донбасу. Що пропонується

"Командування "2-го АК ЛНР", відзначаючи різке погіршення морально-психологічного стану особового складу, поставило задачу командирам і начальникам "припиняти чутки і боротися з пораженськими настроями", - наголосив Тимчук.