Французи пообіцяли відкрити у Марселі "представництво ДНР", - Тимчук

Так зване "міністерство закордонних справ ДНР" нібито підписало з "делегацією" з Франції протокол про співробітництво в галузі культури, інформаційних та міжнародних зв'язків

Про це повідомив координатор "Інформаційного спротиву", нардеп Дмитро Тимчук.

За інформацією Тимчука, з боку Франції підпис поставив президент національного центру приватних підприємців департаменту Буш-дю-Рон (департамент Франції), колишній регіональний радник Прованс Жерал-Юбер Файяр.

В склад делегації також входили Крістін Пюжол (Christiane Pujol) - радник керівництва Буш-дю-Рон, член постійної комісії ради департаменту Буш-дю-Рон; Крістіан Бореллі (Christian Borelli) - муніципальний радник, радник комуни Екс (регіон Лімузен), національний радник партії "Республіканці" (Les Républicaines); Світлана Кісельова - журналіст.

Тимчук повідомив, що Файяр реалізує активну діяльність на підтримку "ДНР", про що звітує на своїй сторінці в Facebook. 

"Під час спільної заяви про підписання протоколу було оголошено про відкриття в м.Марсель (Франція) найближчим часом представництва "ДНР", яке повинен очолити Жерал-Юбер Файяр. Акцент робиться на тому, що це буде представництво в державі-гаранті Мінських угод. При цьому, зазначено, що всі дозволи від французьких влад нібито вже отримані, але точна дата відкриття не розголошується", - написав Тимчук.