Трамп обізвав телеведучих "психопатом" та "божевільною"

Президент Сполучених Штатів Дональд Трамп різко обізвав двох ведучих новинної програми телеканалу MSNBC за те, що вони його критикували

Про це Дональд Трамп написав на своїй сторінці у Twitter.

В одному з постів очільник американської держави назвав Міку Бжезинськи "божевільною", а її колегу, Джо Скарборро, - "психопатом".

"Я чув, що у програмі Morning Joe, в якої низькі рейтинги, погано говорили про мене (більше не дивлюся). Як низько впали божевільна Міка, в якої низький IQ, і психопат Джо", – написав глава Білого дому.

В іншому дописі Дональд Трамп заявив, що Бжезинськи і Скарборро наприкінці минулого року просили зустрітися з ними в його маєтку Мар-а-Лаго у штаті Флорида. І нагадав про підтяжку обличчя, яку, за його словами, зробила телеведуча MSNBC.

"Напередодні Нового року вони три вечори поспіль з′являлися до Мар-а-Лаго і наполягали на тому, щоб зустрітися зі мною. У неї була сильна кровотеча через підтяжку обличчя. Я сказав ні!», – написав Трамп.

Телекомпанія MSNBC різко засудила коментарі Дональда Трампа. Відповідну заяву вона розмістила на своїй офіційній сторінці у Twitter.

"Це дуже сумний день для Америки, коли президент витрачає свій час на те, щоб обзивати, брехати й робити дрібні випади особистого характеру замість того, щоб виконувати свою роботу", – йдеться у дописі.

Вчинок очільника США щодо журналістів засудила й відома письменниця Джоан Роулінг. Вона опублікувала скріншоти образливих висловів Трампа і супроводила їх висловом Авраама Лінкольна:

"Майже всі можуть пройти випробування негараздами, але якщо ви хочете перевірити характер людини, дайте їй владу".

Прес-секретар Білого дому Сара Сандерс прокоментувала інцидент в четвер на брифінгу. Вона зазначила, що Трамп завжди відповідає, коли його атакують, і журналістів не повинно це дивувати.

"Президент постійно зазнає атак, у тому числі й персонального характеру… і він чітко дав зрозуміти, що коли на нього нападають, він буде відповідати тим самим", - наголосила Сандерс.