Британець витратив 5 років на ремонт яхти, яка затонула через 5 хвилин після спуску

Колишній лісник, 75-річний Річард Огілві з британського графства Морей, зазнав невдачі, намагаючись спустити на воду відремонтоване судно часів Другої Світової війни

Яхта, на реставрацію якої він витратив п'ять років, затонула через п'ять хвилин, повідомляє Metro.

Огілві придбав старе судно Sea Wraithe в 2007 році, мріючи відправитися на судні в плавання по Північному морю, проте до ремонту приступив через лише декілька років. На реставрацію яхти він витрачав до восьми годин в день, які пішли на удосконалення палуби, обробку гнилої деревини і спробу завести двигун на 12-метровому човні.

Коли Огілві нарешті вирішив, що прийшов час перевірити роботу яхти, він спустив її в одній із заток Північного моря. Проте його чекала невдача: через п'ять хвилин судно пішло на дно.

Після події двоє синів допомогли йому витягнути яхту на сушу. Зараз судно пришвартоване біля берега гавані. Власник спить в машині, щоб не пропустити момент, коли почнеться прилив, і з борту човна треба буде відкачувати воду. Огілві зізнався, що витратив на реставрацію яхти усі свої зусилля і гроші.

Крім того, він боїться, що його дружина дізнається, скільки коштів він вклав. Незважаючи на невдачу, чоловік назвав подію "хорошим досвідом".

Проте його дружина на ім'я Сью, що приносить для нього їжу в гавань, не розділяє оптимізму і вважає, що він ганьбить свою родину.

Зараз головне завдання чоловіка - утримати на плаву яхту, побудовану в 1936 році.