У соцмережі, яка замінить "ВКонтакте", очікують 5 млн користувачів уже цього року

Українська соцмережа Ukrainians збирається залучити п’ять мільйонів користувачів до кінця року

Про це повідомляє Media Sapiens.

"Щоб утримати увагу й інтерес тих користувачів, які вже зареєструвалися на Ukrainians, команда планує привабити їх музичними сервісами. "Ми плануємо бути унікальними. Давати користувачам те, чого не дають їм інші соцмережі. Стосовно Facebook: це буде контент, який був у "ВКонтакте", але якого немає у Facebook. Це музика", - повідомила співзасновниця проекту Олександра Струмчинська.

За її словами, "ми не будемо використовувати піратський контент, натомість домовляємося про інтеграцію сервісів, за допомогою яких користувачі будуть мати можливість слухати, поширювати, завантажувати улюблену музику".

Окрім того, користувачів заохочуватимуть ділитися на платформі унікальним контентом, який до цього не публікувався на інших ресурсах, та обіцяють дати можливість їм заробляти на цьому гроші.

"На кожному етапі ми говоримо — особисто я кажу, — що технічно, з погляду побудови концепції соцмережі, ми зробимо хороший продукт, — додає Олександра. — Але наскільки це буде успішний продукт, цікавий іншим користувачам, залежить виключно від тих самих користувачів, які є частинкою цього успіху, цього проекту, які мають заохочувати інших використовувати цю соціальну мережу. Це вже цілком логічне пояснення — якщо продукт робимо разом, то й успіх його залежить не лише від розробників". 

Команда ставить перед собою доволі амбітну ціль — до кінця року залучити 5 мільйонів зареєстрованих користувачів. Нагадаємо, нині їх близько 210 тисяч.