У США знайшли автора гіфки лупцювання Трампом CNN, він виявився "расистом"

Американський телеканал CNN знайшов автора відомого відео з Трампом: ним виявився звичайний користувач розважального ресурсу Reddit

Про це повідомляє CNN.

Як пише телеканал, вперше це відео було опубліковано у світовій мережі 28 червня, тоді користувач ресурсу Reddit з нікнеймом HanAssholeSolo виклал його у вільний доступ.

Як пояснив потім сам автор, він був дуже здивований коли його витвір розійшовся по мережі.

"Прокинувся вранці, сів пити каву, а мій пост ретвітить хто б ви думали? Сам ВЕЛИКИЙ ІМПЕРАТОР! ", - іронізує автор відео.

Після цього журналісти вивчилий інші його пости і з'ясували, що він часто публікував расистські та антисемітські висловлювання. Проте невдовзі він приніс вибачення перед користувачами мережі за свої висловлювання.

"Я зовсім не такий, все своє життя я люблю і приймаю всіх людей без винятку. Я зовсім не такий, яким мене називають тепер в ЗМІ. Жодну із тих злих речей, які я написав, я не сприймав серйозно.", - виправдовується автор.

За його словами, відео з Трампом і CNN було лише сатирою і не було спрямоване проти телеканалу. Користувач також зазначив, що Дональд Трамп запостив не його початкову роботу, а відео зі звуком, яке було зроблене кимось іншим.