Нардеп Поляков пояснив, чому його переслідує НАБУ

Народний депутат від «Народного фронту» Максим Поляков вважає, що НАБУ розслідує його діяльність через особисту образу з боку директора Бюро Артема Ситника

Про це він повідомив в ефірі Еспресо.TV.

За словами нардепа, конфлікт з Ситником у нього розпочався після того, як у 2015 році він, як народний депутат, просив з’ясувати, чому очільник Антикорупційного бюро  "відвідував з дружиною Лондон за державні кошти".

"Після цього почалось моє особисте переслідування цим товаришем", - наголосив Поляков.

Кримінальне провадження щодо нібито організації незаконного видобутку бурштину, по якому він проходить разом з нардепом Бориславом Розенблатом (БПП), Поляков називає "штучно створеною ситуацією".

"Ми побачимо завтра, що не існує не фактів, не доказів. Буде, можливо, гарне кіно. Кіно подивимося… Але ж не існує більше нічого. Не існує фактів передачі будь-яких коштів", - сказав депутат.

Також він вимагає "перезавантаження НАБУ, звільнення і відповідальності Ситника за витрачені десятки мільйонів гривень".

"По нашій інформації на цю спецоперацію (по "бурштиновій" справі – ред.) було витрачено кілька десятків мільйонів гривень, тому що працювало ціле управління НАБУ", - додав Поляков.