У зоні АТО не припиняються обстріли: бойовики гатять з гранатометів

За минулу добу терористи з окупованих територій Донбасу 15 разів відкривали вогонь по позиціях української армії

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook.

Окупанти 7 разів порушили режим припинення вогню на Приморському напрямку. Ввечері позиції в районі Павлополя, Лебединського, Гнутового та Широкиного накрили вогнем зі стрілецької зброї, а поблизу Водяного - з великокаліберного кулемету. Зранку та вдень ворог застосовував проти оборонців Гнутового та Лебединського автоматичні станкові гранатомети.

На Донецькому напрямку минулої доби було зафіксовано 6 ворожих обстрілів. Ще до світанку бойовики обстріляли позиції в районі Авдіївки, Опитного та Зайцевого з гранатометів різних модифікацій, великокаліберних кулеметів та озброєння БМП. Вже ввечері окупанти гатили з гранатометів та великокаліберних кулеметів по опорних пунктах Авдіївки, а з БМП та стрілецької зброї - поблизу Зайцевого. 

На Луганському напрямку було найспокійніше, там "режим тиші" порушили лише двічі. Зокрема, ще вдень під ворожим вогнем з гранатометів та БМП опинились укріплення поблизу населеного пункту Кряківка. Ввечері терористи били зі стрілецької зброї різних калібрів та підствольних гранатометів неподалік Станиці Луганської.

"Жоден український воїн внаслідок ворожих обстрілів минулої доби не постраждав", - наголосили у штабі.